06 - 19015686    info@podotherapierestiau.nl    contactformulier   

Samenwerking

Podotherapie Restiau is specialist op het gebied van multidisciplinaire behandeling. Dit wil zeggen samenwerking met andere beroepsgroepen zoals fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie etc. Om patiënten optimaal te kunnen behandelen is het belangrijk ook inzicht in andere beroepsgroepen te hebben. Welke behandeling kan het snelste leiden tot het doel: de klachten verhelpen. Vaak is een combinatie tussen verschillende behandelingen de sleutel tot succes.


Podotherapie Restiau heeft de afgelopen jaren veel en nauw samengewerkt met collega’s. In de centra waar podotherapie Restiau actief is gelden korte lijnen en nauw contact. Zo worden patiënten indien nodig samen behandeld met een collega. Is het samen behandelen door bijvoorbeeld tijdgebrek niet mogelijk worden de onderzoeksgegevens uitgewisseld en besproken. Zo kan een behandelplan met collega’s samen worden opgesteld om een optimale behandeling na te streven.Voetcentrum Eindhoven


Binnen Voetcentrum Eindhoven werken diverse (sport-diabetes-) podotherapeuten, een fysiotherapeut, orthopedisch schoenmaker en medisch pedicure. Daarnaast voert één van de podotherapeuten een gezamenlijk spreekuur met een kinderfysiotherapeut. De lijnen zijn kort zodat we elkaar gemakkelijk vinden tijdens behandelingen. Samenwerken is onze kracht en vaak ook de sleutel tot succes.

De specialisten van Voetcentrum Eindhoven:

  • Podotherapie Restiau
  • Move, fysiotherapie en meer
  • Vrijhoeven Orthopedisch Centrum
  • Mietcie Medisch pedicure
  • Kinderfysiotherapie Eindhoven Noord

Voor meer informatie over Voetcentrum Eindhoven kunt u kijken op www.voetcentrumeindhoven.nl


Voetcentrum Rijen


Binnen Voetcentrum Rijen werken wij nauw samen met medisch pedicures en heeft u de mogelijkheid verschillende merken comfortschoenen te kopen. Hierbij worden uw voeten op de juiste manier opgemeten en wordt uitgebreid bekeken welke schoen het beste bij u past.


Voor meer informatie over Voetcentrum Rijen kunt u kijken op www.voetcentrumrijen.nl


PMC Roosendaal


Bij PMC Roosendaal vindt u alle specialisaties op het gebied van paramedische zorg onder een dak. PMC ziet de kracht van samenwerking en zoekt deze bewust op. Niet alleen tussen onze behandelaars onderling, maar ook met externe partners.


Voor meer informatie over PMC Roosendaal kunt u kijken op www.pmc-roosendaal.nl